Disa metoda si t’ua lehtësoni jetën pleqve në shtëpi (VIDEO)

Gjyshërit apo prindërit tuaj të moshuar meritojnë kujdes të vecantë. Me ndihmën e teknologjisë dhe arritjeve të reja që kanë shtuar mirëqenien, kjo arrihet me më shumë lehtësi.

Për ata që kanë të moshuar në shtëpi, e dinë ndër problemet më të mëdha të të moshuarve jane: Humbja e syzeve, ngatërrimi i butonëve të telekomandës dhe telefonit, pamundësia për ta mbajtur gotën në pozitën e duhur, dhe pamundësia për të ecur shkallëve dhe pamundësia për të pastruar këpucët.

Por kjo video ku tregon se si me disa truqe të thjeshta mund të arrini t’ua lehtësoni jetën atyre dhe vetes. Ndiqeni videon, dhe nëse jeni ndopak mjeshtër, zbatojini! /MESAZHI

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here