Zbulohet më në fund pse ndodh dridhja e duarve

Nëse pini shumë kafe, ose jeni shume të stresuar keni dreidhje duarsh.

Gjithashtu ju mund të keni edhe tronditje emocionale, një gjendje e padëmshme, që mund të shfaqet midis 40-ave dhe 50-ave.

Pothuajse gjysma e njerëzve me këtë problem, kanë edhe një anëtar në familje me të tillë shqetësim.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here