Angelina Jolie shet për një shifër marramendëse dhuratën nga Brad Pitt

Kulla e Xhamisë Koutoubia”, një dhuratë për ish-Presidentin e SHBA Franklin D. Roosevelt, është shitur 11.5 milionë dollarë. Vepra, e cila ishte në pronësi të Angelina Jolie përmban hijet e gjata dhe tonet e ngrohta të perëndimit të diellit në Marok.

Vepra ishte një dhuratë nga Brad Pitt për ish-bashkëshorten e tij në 2011. “Kulla e Xhamisë Koutoubia” është e vetmja pikturë që Churchill bëri midis 1939 dhe 1945, gjatë Luftës së Dytë Botërore.

Kulla e Xhamisë së Koutoubia“, një dhuratë për ish-Presidentin e SHBA Franklin D. Roosevelt, ishte e vetmja pikturë që Churchill bëri gjatë Luftës së Dytë Botërore. Vepra tani është piktura më e shtrenjtë e Churchill për t’u shitur në ankand.

Churchill vizitoi për herë të parë Marokun në 1935 ku ara në dashuri me cilësinë e dritës.” tha Nick Orchard, kreu i artit modern britanik në Christie’s Londër, ku u zhvillua ankandi.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu