Balerina që nuk pranon të ndryshoj pamjen (foto)

Balerina profesioniste 22 vjeçare, Cassandra Naud ka lindur me një nishan të madh nën syrin e saj të majtë.Ajo është lutur shumë nga familjarët dhe shokët e saj që të bëjë një operacion që të heq nishanin nga fytyra e saj, por ajo ka refuzuar këtë kategorikisht, pasi vlerëson pamjen e saj unike pasi kështu ajo motivohet më shumë.
Edhe pse ajo ka këtë nishan në fytyrë, ajo prapë duket shumë e bukur,transmeton InfoShqip.com

(FOTO)

B1B2B3


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu