Bëni këtë gjë për ta bërë ventilatorin të freskojë më mirë dhomën tuaj

Gjatë gjithë vitit, shumica e njerëzve mezi e presin motin e ngrohtë veror, por më pas e vetmja gjë që duam dëshpërimisht është si të freskohemi

Temperaturat e verës po rriten vit pas viti, kështu që shumica e shtëpive tani kanë kondicionerë ose të paktën ventilatorë.

Dhe ndërsa është e rëndësishme të pastroni rregullisht kondicionerët për t’jua mbajtur ambientin të freskët, ka një mënyrë që ta kenë të njëjtin efekt edhe ventilatorët, transmeton Telegrafi.

Ajo që shumica nuk e dinë është se për shkak të një gabimi gjatë përdorimit, ventilatorët nuk freskojnë mirë.

Ekspertët e kompanisë ˮDelmar Fansˮ zbulojnë se këto pajisje duhet të rregullohen në të kundërt të akrepave të orës, në mënyrë që të freskojnë më mirë.

Arsyeja për këtë, thonë ekspertët, është krejtësisht logjike – kur ventilatori rrotullohet në këtë mënyrë, ai shtyn ajrin e ftohtë drejt dyshemesë.

A e dinit për këtë çakëll?


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu