Bordi ul me 3 lek çmimin e naftës, me sa do shitet benzina dhe gazi

Bordi i Transparencës ka ulur me 3 lek çmimin e naftës. Në mbledhjen e fundit, është vendosur që nafta të tregtohet me 206 lekë për litër nga 209 që ishte më parë.

Benzina do tregtohet me 184 lekë për litër, ndërsa gazi me 71 lekë.

Çmimet e caktuara nga Bordi do të hynë në fuqi në datë 06 Dhjetor, ora 18.00, dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit ku do të pasqyrohen ndryshimet e çmimeve të shitjes.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu