“Dhoma 161 e Kuvendit”, Taravari flet për tentimet e BDI-së dhe FE-së për t’u bërë pjesë e Qeverisë “me çdo kusht”

Arben Taravari në Daily Click në TV21 tregoi detaje nga dita kur Afrim Gashi u votua për kryetar të Kuvendit. Taravari thotë se eksponentë të Frontit Europian, respektivisht edhe të BDI-së, i kanë ofruar VMRO-DPMNE-së që të hyjnë në qeveri pa kryetarin e Kuvendit, me vetëm 4 ministri.

“Unë ua përmendi BDI-së dhe instalimeve të BDI-së në partitë të tjera, të cilët quhen Front, dhomën 161 të Parlamentit, atë ditë që është zgjedh z.Afrim Gashi për kryetar Parlamenti, dy orë para, në dhomën 161 në Parlament, 3 përfaqësues të Frontit janë ofruar te 3 deputetë të VMRO-së, mos ua përmendi edhe emrat, se i di, dhe u kanë thënë se neve nuk na duhet kryetar Parlamenti, vetëm 4 ministri, ne hyjmë në qeveri, ata i kanë pyetur po ndryshimet kushtetuese? I bëjmë, më tutje i bëjmë”, theksoi Taravari.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu