Doc.Dr. Ismail Alii nga Tearca i bashkangjitet Lëvizjes BESA

Doc.Dr. Ismail Alii nga Tearca i është bashkangjitur edhe zyrtarisht Lëvizjes BESA.

“Doc. Dr. Ismail Alii, tani është pjesë e Lëvizjes BESA dhe koalicionit VLEN. z. Alii vjen nga Tearca dhe jep kontribut të vazhdueshëm në avancimin e arsimit dhe ndërtimin profesional. Edhe krahas vullnetit dhe angazhimit të tij, pushteti aktual për dy dekada e ka bllokuar zhvillimin dhe e ka vrarë shpresën e çdo intelektuali shqiptar. Për ne është nder e kënaqësi që të kemi pjesë të ekipit tonë një intelektual si Doc. dr. Ismail Alii.

Bashkë do të jemi më të fuqishëm për të bërë çdo reformë e çdo ndryshim, për të punuar që rinia të vazhdoj të ardhmen në vendlindje e jo në mërgim.

Gjithmon ja VLEN të jesh pjesë e KALASË së SHPRESËS dhe DINJITETIT!”, ka shkruar kryetari i Besës, Bilall Kasami.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu