Duda Balje: Zgjohem herët për ta falur namazin

Duda Balje njihet si njëra nga deputetet më të bukura në Kuvendin e Kosovës. Ajo ka dhënë një intervistë, teksa e ka përshkruar vetën larg pozitës së deputetes e larg politikës.

Ajo tha se në jetën e përditshme është një person shumë i thjeshtë, shumë praktik si dhe shumë korrekte.

Gjithashtu tha se çdo mëngjes zgjohet herët për të falur namazin pasi i falë pesë vakte.

“Ditën ma prishë zhurma dhe trafiku në Prishtinë”, tha Balje.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu