Durmishi thotë se do ta shqyrtojë kërkesën e sindikatave për pagë minimale prej 450 eurove

Kërkesat e sindikatave për rritje të rrogës minimale dhe gjetjes së zgjidhjes me odat, tregtarët, eksportuesit dhe prodhuesit e ushqimit për stabilizim të çmimeve do të jenë prioritetet e ministrit të ri të Ekonomisë dhe Punës, Besar Durmishi.

Siç informoi ai në konferencën e parë për shtyp pas emërimit të tij, do të angazhohet për dialog të hapur në suaza të Këshillit Ekonomik Social (KES) dhe që në takimin e parë të KES-it nën kryesimin e tij do të shqyrtohet kërkesa e sindikatave për rritje të rrogës minimale në 450 euro në 100 ditët e para nga formimi i qeverisë së re.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu