Edhe Arbër Hajdari me nerva si asnjëherë më parë, i kthehet Oltës: Nuk më ka pëlqyer fare

Arbër Hajdari dhe Zhaklinë Lekatari kanë d ënuar gjuhën e ashpër të Oltës ndaj Zhaklinës. Arbri: Mua nuk më ka pëlqyer fare sjellja e Oltës, komplet arr ogante. Ç’është ajo do të shkat ërroj që thoje,

Olta: Unë kam imi tuar Luizin, se di si e keni marrë ju.

Zhaklina: Ti the që ajo të sh tyu, por ti e sh tyve atë.

Zhaklina: Unë nuk arrita të kuptoja se nëse banorët vërtet nuk e panë që unë nuk e shtyva Oltën. Por më thoshin Olta thotë që e ka ca rë dorën prej teje.

Unë s’kam thën që e ca va dorën prej saj, kam thënë që ajo më dha energji negative dhe ndoshta m u thye gota.

Arbri: ju nuk keni qenë etikë, keni përdor fjalë fyese, është shumë herët për këto problem në komunikim.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu