Erdoğan: Kemi marrë vendim për udhëtim mes Bosnjë e Hercegovinës dhe Türkiye-s me letërnjoftime

Erdoğani shprehet se tashmë është marrë vendim për udhëtim mes Bosnjë e Hercegovinës dhe Türkiye-s me letërnjoftime. Marrëdhëniet Türkiye-Bosnjë e Hercegovinë janë ‘të jashtëzakonshme’, tha presidenti Erdoğan, duke shprehur mbështetje për integritetin territorial dhe stabilitetin e vendit.

Erdoğan mbi ndryshimet në Ligjin Zgjedhor në BeH:

Vendimin për Ligjin Zgjedhor duhet ta japin të 3 liderët. Ndërhyrja e përfaqësuesit të lartë është në kundërshtim me demokracinë.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu