Figurën e parë që shikon tregon nëse ke vetëbesim

Përdoruesit e rrjeteve sociale e konsiderojnë këtë test si argëtues dhe shumë interesant, teksa pohojnë se përgjigjja përkon me realitetin e tyre.

Shiko imazhin e mësipërm dhe lexo përgjigjen tënde:

Nëse ke parë buzët të parat:

Nëse ke vënë re buzët në këtë foto, atëherë ke karakterin e një ujku të vetmuar. Je njeri praktik, i cili e dallon lehtë nëse një njeri është i sinqertë me ty ose jo. Ti je dikush që preferon t’i bësh gjëra vetëm, sepse do të kesh kontroll të plotë mbi zgjedhjet e tua. Në lidhje je me këmbë në tokë dhe e di çfarë do, ndërsa lajkat nuk të pëlqejnë aspak.

Nëse pe syrin të parin:

Je një person që nuk ke shumë besim te vetja dhe herë pas here të zapton një ndjesi pasigurie në marrëdhënien romatike. Je gjithmonë në kërkim të lumturisë dhe e vlerëson shumë partnerin/en. Madje shpesh je shumë i/e shqetësuar për të dhe dëshirat e tij/saj.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu