Gjelbërohet toka arabe? Ç’farë ka paralajmëruar Profeti Muhamed

Pamje të një gjelbërimi të tokës në Arabinë Saudite po shfaqen së fundi, të cilat dhe në mos qofshin reale, kanë sjellë gjithsesi në vëmendje një paralajmërim profetik.

Siç ka thënë Profeti Muhamed:

“Nuk do të vijë Dita e Gjykimit derisa Gadishulli Arabik të kthehet në gjelbërim dhe lumenj siç ishte dikur.”

Pra, gjelbërimi i tokës arabe përfshihet ndër shenjat e Kijametit. Gjithashtu, bëhet me dije se dikur ajo tokë ka qenë e gjelbëruar, pra me bimësi.

Gjelbërimi këto ditë thuhet se ka ardhur për shkak të rreshjeve të shumta ta rëna kohët e fundit në Arabinë Saudite, të cilat çuan dhe në përmbytje në Mekë.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu