Ideatorja nga Shkupi që ka krijuar shaminë dhe shallin me flamurin e Kosovës

“Qëllimi i prodhimit të këtyre shallave dhe shamijave ka qenë që të sjellim diçka të re simbolike, ekskluzivisht për gratë shqiptare, për Ditën e Pavarësisë së Kosovës”.- thotë Zubejda Murtezi Fazliu nga Shkupi.

Gruaja është gjysma e shoqërisë që përfaqëson vlerat dhe ruan me dinjitet; kulturën dhe traditat kombëtare. Andaj, dedikimi i nje shalli për te, është nderë dhe privilegj për ne.

Respekti ndaj simboleve kombëtare dhe mishërimi i tyre me dimenzionin fetar, reflekton paqe, tolerancë dhe dashuri të ndërsjelltë, pavarësisht dallimeve mes nesh; që na bashkon një komb dhe gjuhë- veçoi ideatorja e shalleve me simbolin e flamurit të Kosovës./Lideri.mk


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu