Ja sa harxhojnë shqiptarët për dhuratat që u dërgojnë banorëve të “Big Brother VIP”

Banorët e ‘Big Brother VIP Albania’ surprizohen prej disa kohësh nga ndjekësit e tyre, të cilët i dërgojnë mesazhe të ndryshme së bashku me emoji.

Ndjekësit kanë mundësi që t’i dërgojnë një mesazh duke përdorur aplikacionin ‘Big Love’

Mirëpo, kjo e ka një kosto e duhet thënë se nuk janë dhe aq lirë.

Në fillim të krijimit të këtij aplikacioni, çmimet vijonin nga 5 euro.

Por, me shtimin e shumtë të përdoruesve, janë rritur edhe çmimet.

Kështu, ato variojnë nga 10 e deri në 200 euro.

Çmimet:

10 euro- një gotë verë

20 euro- një zemër

50 euro- shampanjë

100 euro – kurorë

199 euro- luan

Dhuratat kanë dhe çmime të tjera.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu