Ka një mënyrë shumë të thjeshtë për të kuptuar nëse veza është e freskët

Në internet prej kohësh qarkullon një truk fantastik përmes së cilit njerëzit kuptojnë nëse vezët janë të freskëta ose jo. 
Gjithë ç’duhet të bëni është të merrni një gotë të mbushur gjysmë me ujë dhe të fusni brenda vezën.
Në rast se veza qëndron sipër, atëherë nuk është e freskët, në të kundërt mund t’i konsumoni. 
Tek vezët e freskëta ndodh që lëngu thahet dhe mbushet me ajër. /InfoShqip

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here