Ka pëlqim të madh për Xhonin? Diola bën deklaratën: Unë mendoj jam si Beniada

Nëpërmjet një zarfi të bardhë gjatë mbrëmjes së djeshme është luajtur një lojë anonime, ku çdo banor ka patur mundësinë të kryejë në fshehtësi rreth 15 pyetje për secilin personazh brenda në shtëpi.

Kjo lojë mes tyre ka ngjallur mjaft kuriozitet dhe debate për çështjet e diskutuara. Mes shumë pyetjeve, njëra prej tyre ka ardhur për Diola Dostin, e cila u pyet se me kë personazh nga edicioni i kaluar ajo mund të krahasohej. Përgjigja e saj ishte si më poshtë:

“Me asnjë, por ndoshta për energjinë pozitive, që kam dashur të transmetoj, vetëm për energjinë dhe harenë me Beniadën”.

Mbrëmjen e djeshme Vëllai i Madh u dha banorëve lojën e radhës, e cila kishte të bënte me pyetje anonime. Çdo banor ka pasur mundësinë të kryejë në fshehtësi rreth 15 pyetje për secilin personazh brenda në shtëpinë e “Big Brother VIP”.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu