Koalicioni VLEN sot për iftar ishin në konakun e hoxhës Molla Ejub Selmani

Krerët e koalicionit Vlen sot kanë qenë te hoxha Molla Ejub Selmani.

“Në konakun e hoxhës së nderuar, Mulla Ejub Selmani!

Në këtë muaj të shenjtë me liderët e koalicionit VLEN, sonte bëmë iftar me Mulla Ejub Selmanin. Këshilla e hoxhës së nderuar “Se vetëm nijeti i mirë e përmirëson gjendjen e shoqërisë”, është i rëndësishëm dhe domethënëse për ne. Me nijet të pastër dhe me qëllim të mirë jemi rrugës së drejt për të sjellur ndryshimin pozitiv në vend!

Allahu e shpërbleftë për kontributin dhe dijen e dhënë në shoqërinë tonë”, thuhet në njoftimin e koalicionit Vlen.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu