Komuna e Gostivarit me shpenzimet më të ulëta për udhëtime dhe shpenzime ditore

Sipas hulumtimit të “IDEA”, Komuna e Gostivarit rezulton të jetë komuna me më pak shpenzime ditore dhe udhëtime nga komunat urbane shqiptare.

Hulumtimi tregoj se gjatë vitit 2022, Komuna e Tetovës ka shpenzuar 211.031 euro, Komuna e Kërçovës rezulton me 208.450 euro, Komuna e Dibrës 52.954 euro, Komuna e Strugës 50.934 euro dhe Komuna e Çairit 36.050 euro.

Komuna e Gostivarit për shpenzime ditore ka shpenzuar 11.059 euro, edhe pse përveç Komunës së Tetovës, dukshëm ka numër më të madh të banorëve te komunat urbane.

Te komunat rurale, Komuna e Sarajit ka shpenzime 46.688 euro, Studeniçanit 2.727 euro, Zhelina 846 euro, Likova 5.099 euro, Tearca 8.388 euro, Vrapçishti 2.9099 euro, Bogovina 1.828 euro, Bërvenica 2.169 euro si dhe Komuna e Haraçinës me 0 shpenzime ditore.

FOTO:


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu