Kripa është e mirë për pastrim dhe për zhbllokimin e tubit të banjos apo kuzhinës (VIDEO)

Ne e përdorim kripën për çdo gjë, që prej ushqimit e deri tek pastrimi i rrugëve të ngrira në kohën e dimrit. Kripa është një përbërës shumë i dobishëm, që gjithashtu ndikon që ne të qëndrojmë të hidratuar dhe gjallë.
Sido që të jetë, kripa mund të përdoret edhe për gjëra tjera përveç këtyre që i cekëm më lartë. Ajo mund të përdoret për të rregulluar shumë probleme në shtëpi.

Në videon e i tij, HouseholdHacker tregon për shtatë mënyrat e përdorimit të kripës, që çdokush mund t’i performojë lehtë në shtëpi ose apartament

Kripa është e mirë për pastrim, pastrim të ndryshëm, dhe madje edhe për zhbllokimin e tubit të banjos apo kuzhinës.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu