Ku flenë pilotët e linjave ajrore komerciale gjatë një fluturimi të gjatë?

Në videon, e cila ka mbledhur 4.9 milionë shikime, piloti tregoi se si duket hapësira pas kabinës me akses të kufizuar, e cila është e pajisur me dy ndenjëse të shtrirë.

Kamera më pas kalon në një platformë në aeroplan me dy shtretër të ngushtë për të fjetur që shumë kanë shkruar se janë klaustrofobike.

“A nuk është shumë e ngushtë?” pyeti njëri, ndërsa një tjetër shtoi: “Mezi i mbledh supet”.

“Si është në rregull kjo për pilotët në detyrë”, lexojnë dy komentet e para që lidhen me “krevatin” në avion.

“Më vjen keq që e shoh këtë, tani nuk dua të hip më në avion”, ka komentuar një instagramer i tretë dhe shumë janë habitur nga fakti që pilotët po flenë në avion.

“Pse flenë gjatë fluturimit?” Ata paguhen për të drejtuar aeroplanin’ dhe ‘Kjo po më shqetëson’ janë disa nga komentet në videon e pilotit.

Ndryshe, këto kabina speciale për gjumë janë të disponueshme vetëm në fluturimet që zgjasin më shumë se shtatë orë, dhe në fluturimet e gjata janë të pranishëm tre deri në katër pilotë.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu