Kurrë nuk është vonë: 67 vjeçari kosovar regjistrohet në fakultet

Musa Zhdrella i është kthyer sërish studimeve universitare, pavarësisht se ai është në moshën 67 vjeçare.

Ai thotë se notën mesatare tani e ka diku rreth 8.0.

Zhdrella më parë kishte qenë mësues dhe pas pensionimit kishte vendosur ti kthehet shkollës.

Video:


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu