Ky kalë shitet për 1,4 milion euro!

E rritur nga rritësit e kuajve normand të Monceaux, ajo u shit gjatë katër minutash ankand tek disa investitorë irlandezë (P&R Doyle dhe MV Magnier) dhe afrikanojugorë (Mayfair speculators), theksoi Arqana, agjencia e dytë më prestigjioze për shitjen e mëzave të pastër të racës që 18 muaj në Evropë.
Një mëz femër race, vajzë e yllit Galileo, një nga kuajt e garave më të famshëm, u shit për 1,4 milion euro të hënën në ankandin prestigjioz të “yearlings”, garues të rinj me kuaj në qytetin Deauville, veriperëndim të Francës.

E rritur nga rritësit e kuajve normand të Monceaux, ajo u shit gjatë katër minutash ankand tek disa investitorë irlandezë (P&R Doyle dhe MV Magnier) dhe afrikanojugorë (Mayfair speculators), theksoi Arqana, agjencia e dytë më prestigjioze për shitjen e mëzave të pastër të racës që 18 muaj në Evropë.

“Ky mëz përfaqëson një prejardhje të shkëlqyer”, thekson Philippe Augier, kryebashkiaku i Deauville që drejtonte këtë ankand.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu