Lideri i ri i LSDM-së, Filipçe: Jam i sigurt, LSDM do të fitojë

Nuk ka kohë për festë, duhet të nisim menjëherë me punë e cila do të bazohet në parime, me të cilat janë e sigurt se Lidhja Socialdemokrate e LSDM-së do të fitojë.

Kështu është shprejur lideri i ri i LSDM, Venko Filipçe në paraqitjen e tij të parë pasi u kumtua se ai do të udhëheqë me socialdemokratët, transmeton TV21.

“Tash është koha për ripërtëritjen e LSDM-së dhe për shumë punë. Nuk ka kohë për festim. Vijon periudhë për riorganizim, sipas premtimeve të mija me të cilat jam i sigurt se LSDM-ja do të fitojë”, tha Filipçe.

“LSDM-ja do të kthehet edhe më e fuqishme dhe do të jetë motor i përparimit shoqëror”, shtoi Filipçe.

Më tej tha se nuk do të zhgënjëjë anëtarët e LSDM-së dhe as qytetarët e vendit.

“Mund të premtoj se do të bëj çmos që mos ta zhgënjen besimin tuaj dhe të punoj ashtu siç kam premtuar. Kjo fitore për mua paraqet përgjegjësi e madhe ndaj jush, anëtarëve të LSDM-së, ndaj të gjithë qytetarëve tanë dhe ndaj shtetit tonë. Sonte në LSDM fitoi profesionalizmi, empatia dhe kujdesi ndaj njerëzve si vlera të mia në bazë të së cilave do të veprojë LSDM-ja”, tha më tej Filipçe.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu