Marim Mema zbuIon fshatin që jeton si në kohën e Skënderbeut? (VIDEO)

Një fshat i harruar plotësisht. Ku ndodhet ky fshat ? Si jetohet në këtë vend ? Çfarë bëjnë banorët? Një rrugëtim mes dhimbjes dhe realitetit.

Shqipëria tjetër është një hapsirë për njerëzit e thjeshtë, për njerëzit e pamundur e shpesh të harruar.

Në thelb është ajo Shqipëri që ne shpesh kalojmë pa e vënë re dhe na duket fort e largët. Shqipëria tjetër është zëri i të vërtetës, problemeve, i zonave të largëta e të lëna mënjanë.
Ne do të jemi kudo për të treguar këtë Shqipëri.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu