Mega projekti Arab që po e mahnitë dhe po e frikson gjith botën (VIDEO)

Arabia Saudite sapo ka zbuluar planet e saj për projektin më të madh të ndërtimit ndonjëherë. Linja Mirror Line supozohet të jetë 500 metra e lartë dhe 170 kilometra e gjatë.

Por pse propozojnë plane kaq të çmendura?

A mund ta bëjnë vërtet të ndodhë? Apo ka qëllime të tjera pas saj?


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu