Merko dhe Thaçi në Listën e zezë amerikane, Osmani tregon si do të ndikojë Ligji i ri

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani ka potencuar se me ndryshimet e Ligjit për sanksione, Gjykata do të mund të konfiskojë pronë dhe të ndalojë kryerjen e funksionit publik sapo të pranojë aktakuzën.

Në emisionin “10 minuta” në TV21, pyetëm se si do të ndikojë ndaj personave të cilët tashmë janë në listën e zezë të ShBA-ve.

Osmani thotë se kategori të ndryshime të sanksioneve të tilla prej karakterit politik dhe ekonomik.

“Ky Ligj parasheh që shteti të ndërmarrë masa dhe Qeveria t’i japë të gjitha faktet nga këto baza dhe shtete të tjera siç është për terrorizëm dhe për poliferim të armëve”, tha Osmani.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu