Mexhiti: Vazhdojnë aderimet nga BDI në Lëvizjen Demokratike

Lideri i LD-së Izet Mexhiti thotë po azhdojnë aderimet nga BDI në Lëvizjen Demokratike.

“Kam kënaqësi të prezentoj prurjen e re në Lëvizjen Demokratike, Burim Memishin nga fshati Pallçisht i poshtëm, i cili është këshilltar komunal në Komunën e Bogovinës, më parë nga rradhët e BDI, tanimë si këshilltar i Lëvizjes Demokratike.

Burimi është jurist i diplomuar.

Ndryshimi po vjen dhe atë do ta bëjmë me kuadro të ri, të pastër dhe të aftë!”, ka shkruar Mexhiti./INA/


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu