Në seancën parlamentare u verifikuan mandatet për deputetët e rinj

Në seancën kuvendare sot u verifikuan mandatet për deputetët e rinj

Në seancën parlamentare janë verifikuar mandatet e Dragan Nedeljkoviq, Velika Stojkova Serafimovska, Sergej Popov, Emilia Angelova, Vesna Gjorgjieva, si dhe Diana Ilievska nga koalicioni i udhëhequr nga VMRO-DPMNE, si dhe Feride Haxhiu dhe Kaltrina Beqiri nga VLEN.

Deputetët e rinj zënë vendet e Mickoskit dhe ministrave Gordana Dimitrieska Koçoska, Ljupço Dimoski, Izet Mexhiti, Vllado Misajlovski, Ivan Stoiljkoviç, Aleksandar Nikolloski dhe Fatmir Limani.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu