“Nëse nuk del fitues që aty…” Sara Gjordeni nga studio, Bardhi mes lotësh: Më prit jashtë!

“Unë pa merak jam, nuk merakosem aspak. Por nuk ishte momenti i duhur që ajo ta lionte shtëpinë. Do vinte dita që të largohej si të gjithë”, tha Bardhi.

“Shpirt, nëse unë jam këtu është sepse fituesi nuk duhet të jetë agresiv dhe me zërin e lartë. Ti je e kundërta ime dhe për mua ti je fitues. Je fitues shpirt”, iu drejtua Sara.

“Më prit jashtë, nuk do qaj se të premtova që nuk do qaj”, tha Bardhi.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu