Përballja Tea-Luiz: Shumë banorë janë pengesë në lojën time

Që prej spektaklit të kaluar, Tea dhe Luizi nuk kanë patur fare kontakt brenda shtëpisë. Kjo, për shkak se kështu vensdosi Tea, të mos sqarohet me Luizin.

Por mesa duket ajo ndryshoi mendim, pasi ftoi Luizin të ulet pranë saj në kolltuk për tu sqaruar.

Kur u ulën për tu sqaruar, Luizi nguli këmbë që nuk i ka bërë gjë asaj, por Tea i tha se ndryshe nga ai, ajo nuk do bënte çdo gjë për lojë, vetëm për 100 mijë euro.

E vendosur për qëndrimin e saj ndaj Luizit, Tea i tha atij t’i qëndrojë larg, pasi nuk don të merret fare me të.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu