Përmbushi dëshirën e babait të ndjerë, la Gjermaninë për të jetuar në Kosovë

Është rritur në mërgim, Venera Mehmeti nga Prishtina ishte 5-vjeçe kur familja e saj vendosi të largohej nga Kosova për një jetë më të mirë. Pasi ata u zhvendosën në Gjermani, Venera bashkë me vëllain saj filloi shkollimin.

Momenti më i lumtur për Venerën dhe familjen e saj ishte kur vizituan Kosovën pas shtatë viteve në mërgim.

Në vitin 2019 ajo u kthye për të jetuar në Kosovë, që të përmbushte dëshirën e babait të saj të ndjerë.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu