Portali InfoShqip ju uron festën e Kurban Bajramit

Urime dhe për shumë vite festa e Kurban Bajramit, paqja, mëshira dhe begatia e Allahut qofshin me ju dhe familjet tuaja.

Le të jetë kjo ditë feste motiv për përforcimin e besimit tonë, forcimin e mendjeve dhe zemrave tona për sigurimin e progresit në këtë botë dhe shpëtim në botën tjetër.

Urojmë që kjo festë të sjelli harmoni, solidaritet, begati për ne dhe familjet tona dhe le të na shërbejë kjo festë si moment i vetëdijësimit tonë, që ta respektojmë njëri-tjetrin, dinjitetin dhe vlerat njerëzore.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu