Projeksioni i parë, ja si ndahen vendet në Parlamentin Europian

Publikohet projeksioni i parë për Parlamentin e ri Evropian. Ky projeksion bazohet në vlerësimet e 11 vendeve anëtare.
Referuar këtij projekioni vendet në Parlamentin Europian do të ndahen si më poshtë:

Partia Popullore Evropiane: 181

Socialistët dhe Demokratët: 135

Renew: 82

Konservatorët dhe Reformistët Evropianë: 71

Identiteti dhe Demokracia e ekstremit të djathtë: 62

Të gjelbërt: 52


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu