Prurje të reja nga Izet Mexhiti: Ish-Zv/ministri Asim Musa i bashkangjitet VLEN-it

Koalicionit VLEN gjithnjë e më shumë po i pasuron radhët me kuadro tejet profesionale, të respektuara e të pastra. Koalicionit VLEN i bashkangjitet ish zëvendës ministër Dr. Asim Musa, Urolog në Klinikën e Urologjisë.

Dr. Asim Musa, Urolog në Klinikën e Urologjisë, ish zëvendës ministër, vazhdon rrugëtimin me Izet Mexhitin dhe Koalicionin VLEN.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu