Sara bën plane “djallëzore” brenda BBV3! ! I premton Silvit katër vota për t’u bërë lider i shtëpisë, por i kërkon diçka në këmbim

Sara dhe Silvi janë dy banorë që i kanë marrëdhëniet mjaft mirë në BBV3 dhe deri më tani nuk ka patur debate mes tyre.

Së fundmi Silvi dhe Sara kanë bërë një plan. Kjo e fundit i premton se do i sigurojë katër vota për t’u bërë ai lideri i shtëpisë dhe në këmbim, Sarës, Bardhit dhe Meritonit do i japë punët më të lehta. Këtë plan me Silvin, Sara ia ka treguar Ilnisës, Bardhit dhe Meriotnin

Sara: Më beson, madje ka thënë dua të jem me ty. Un i thashë do na lësh të katërve jashtë do të jap katër vota.

Silvi: Do i japin katër vota? Do mi thuash dhe kush janë?

Sara: Kapitene grupi dhe do më mbash me hatër.

Silvi: Kapitene është pak problem. Okej s’kam ndonjë gjë për hatër, por një punë do e bësh.

Sara: Mua Bardhin dhe Meritonin do na lësh jashtë, te bari.

Silvi: Pjesën e pishinës jashtë, po jo enët se ato i ka më mirë Julia, se ajo i lan.

Sara: Të gjitha gjërat jashtë t’i bëjmë ne, edhe te lojërat do më zgjedhësh patjetër kapitene të grupit tjetër nëse kemi lojëra.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu