Shkojnë në morg për intervistë pune, por u ndodh diçka që do ua fusë kandidateve frikën në palcë (VIDEO)

Si do të reagonit nëse do të shkonit për një intervistë pune, dhe vetëm atëherë kur të shkoni atje do ta kuptoni se intervista do të zhvillohet në morg? Sigurisht se nuk do të ndiheshit mirë.

Në fakt, “viktimat” e kamerës së fshehur nuk e kanë ditur se intervista për punë do të zhvillohet në morg, kurse pas një prezantimit të shkurtër me punëdhënësit, kandidatët lihen për disa sekonda vetëm në morg, transmeton Telegrafi.

Megjithatë, në një moment një burrë i vdekur i mbuluar me çarçafë, kërcen…

Dhe aty fillon drama me kandidatët potencial për punë.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu