Si në filmin e famshëm, qeni pret jashtë derës së shtëpisë për pronarin e vdekur

Një tjetër gjendje na sjellin këto imazhe të trishta që vijnë nga Kreta, ku një qen qëndron para derës së shtëpisë, ku pronari i tij është vrarë.

Fqinjët e viktimës së krimit të rëndë deklaruan se qeni ishte i vetmi shoqërues i 53-vjeçarit që u gjet i pajetë, i lidhur dhe me me gojën të lidhur në shtëpinë e tij nga policia.

Punonjësit e policisë ndodhen në shtëpi dhe mbledhin po prova që do t’i ndihmojnë për të arritur në gjurmët e autorit apo autorëve të krimit të rëndë.

Shumë e kragasojnë me qenin Hachiko në filmin “A dog’s tale”. Herë shikon drejt rrugës, herë brenda shtëpisë, sikur pret që të shfaqet sërish 53-vjeçari që u kujdes për të.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu