Ballina Etiketimet 6 nentori

Etiketim: 6 nentori

6 Nëntori -” Trazirat e Bit Pazarit në Shkup një skenar...

“Bit Pazari” Më datë 6 dhe 7 nëntor, 1992, në lagjen Bit Pazar të Shkupit ndodhën trazira të shqiptarëve, të cilat u nxitën nga...

Lajmet e fundit