Ballina Etiketimet 7

Etiketim: 7

Si e ndryshoi Trump presidencën për 7 ditë!

Nga Stephen COLLINSON Përçarje e protesta të ndryshme, presidenti i ri po lëviz përpara tregtinë, emigracionin dhe politikën e jashtme, e me një fjalë ai...

Kamerat e iPhone 7 Plus me defekte

Kamerat e prapme e dyfishtë e iPhone 7 Plus janë një opsion tepër i preferuar e konkurues, por raportime të reja pohojnë se ato...

Lajmet e fundit