Ballina Etiketimet 90 dite

Etiketim: 90 dite

Ameti kategorik se “Jugohrom” nuk do të hapet as pas 90...

Vendimi i inspektoratit është i sjellë në bazë të ligjit që është transparent dhe publik. Cilësimet e këtilla janë të pabaza dhe të pavërteta....

Lajmet e fundit