Ballina Etiketimet Akuzuarit

Etiketim: akuzuarit

Të akuzuarit e rastit “Kumanova”, mohojnë dëshmitë e reja

Të akuzuarit në rastin e Kumanovës kanë kontestuar vërtetësinë e disa prej bisedave telefonike të prezantuara gjatë seancës së sotme gjyqësore dhe kanë thënë...

Lajmet e fundit