Ballina Etiketimet Besataret

Etiketim: besataret

Gashi: Ali Ahmeti është në shërbim të agjendës serbo – ruse

“Shqiptarët e Kosovës duhet ta dinë dhe mos të kenë iluzion se Ali Ahmeti paraqet ndonjë agjendë kombëtare në Maqedoni. Ai ka përfunduar me...

Lajmet e fundit