Ballina Etiketimet Beses

Etiketim: beses

Kasami: Misioni i Besës-ngritja, afirmimi dhe fuqizimi i identitetit shqiptar në...

Nuk kemi as edhe një interes më të vogël që të bëhemi pjesë e një qeverie që do të bëhej me politikanë të inkriminuar...

Shihni se si anëtari i BDI-së në KSHZ e mbron VMRO-në...

Ndërpritet seanca e KSHZ-së për shkak se Subhi Jakupi anëtarë i BDI-së në KSHZ ka kundërshtuar ashpër kërkesë për hapjen e kutisë së votimit...