Ballina Etiketimet Bursa per stuedentet

Etiketim: bursa per stuedentet

Bursa nga ELEM, EVN dhe MEPSO për 14 studentë të FETI

Katërmbëdhjetë studentë të vitit të parë në drejtimet elektroenergjetike në Fakultetin për elektroteknikë dhe teknologji informatike (FETI) të cilët e kanë përfunduar vitin me...

Lajmet e fundit