Ballina Etiketimet Buxheti i maqedonise

Etiketim: buxheti i maqedonise

Minoski: Duhet patjetër të miratohet buxheti për vitin 2017

Propozim-buxheti për vitin 2017 është përgjigje ndaj nevojave dhe situatës në të cilën gjendet ekonomia e Maqedonisë. me këtë buxhet garantohet pagesa e rregullt...

АNALIZË: Maqedoni, plane të mëdha investuese – a do të realizohen...

 Edhe një vit ambicioz “investues” paralajmërohet me buxhetin e vitit 2017. Sipas projektimeve të reja, vitin e ardhshëm niveli i investimeve kapitale, gjegjësisht atyre...

Lajmet e fundit