Ballina Etiketimet Dita arafatit

Etiketim: dita arafatit

Dita e Arafatit: Mësoni vlerën dhe mirësinë e kësaj dite

Pyetje:”Dua të di diçka më shumë lidhur me vlerën e ditës së Arafatit dhe nëse lutjet janë të pranuara në këtë ditë!” Përgjigje:”Thotë shejh Jusuf...

Lajmet e fundit