Ballina Etiketimet Drejtoria e te ardhurave publike

Etiketim: drejtoria e te ardhurave publike

Ja cilët borxhlinj gjenden në listën e dhjetë të DAP-it

Drejtoria për të Ardhura Publike ka publikuar listën e debitorëve me numër 10/2016 për borxhet deri më 30 qershor 2016 dhe të papaguara deri...

Lajmet e fundit