Ballina Etiketimet Eqerem cabej

Etiketim: eqerem cabej

Eqerem Çabej: Origjina e fjalës “Shqipëri” dhe pse bota na quan...

Shqiptari i thotë vetes shqiptar, vendit të vet Shqipëri, Shqipni, po populli njihet në botë, sikundër dihet, lashtërisht si Albanais, Albanese etj., dhe vendi...

Lajmet e fundit